Crimă odioasă la Făleşti. Tatăl şi-a incendiat propria fiică
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Crimă odioasă la Făleşti. Tatăl şi-a incendiat propria fiică

Crimă teribilă la Făleşti. O fetiţă de numai nouă ani a fost găsită fără suflare în casa în care locuia, după ce tatăl acesteia ar fi incendiat intenţionat odaia în care cei doi dormeau. După ce a încuiat uşa şi ar fi incendiat camera, individul ar fi ieşit afară şi s-ar fi automutilat, iar la scurt timp bărbatul a fost transportat la Spitalul raional Făleşti, în stare inconştientă.

Bărbatul, un cetăţean al Republicii Azerbaijan, în vârstă de 47 de ani, care locuieşte de mai bine de 11 ani la Năvârneţ, Făleşti, ar fi recurs la un asemnea gest, după ce soţia acestuia, care era plecată la muncă în Italia, l-a anunţat că şi-a găsit alt partener, notează jurnal.md.

Potrivit poliţiei, astăzi la ora 02.45 în Serviciul de Gardă a IP Făleşti a parvenit înştiinţarea telefonică precum că în localitatea Năvârneţ, raionul Făleşti, a izbucnit un incendiu.

În rezultatul măsurilor de constatare efectuate la faţa locului, s-a stabilit, că astăzi, în jurul orelor 02.40 un cetăţean cu vârsta de 61 de ani, din localitatea Năvârneţ, raionul Făleşti, a fost trezit de către soţia acestuia, în vârstă de 60 de ani, deoarece a simţit un miros de benzină în locuinţă.

Mergând în camera vecină, a văzut cum ginerele său, a incendiat camera cu o brichetă şi s-a încuiat în cameră.

Stăpânul gospodăriei a ieşit afară, împreună cu soţia lui şi fiul lor de 30 ani, ulterior afară a ieşit şi ginerele, care cu o bucată de tablă şi-a efectuat tăieturi în regiunea braţelor şi a gâtului.

În camera ginerelui a fost depistat cadavrul fiicei acestuia, în vârstă de nouă ani. În urma leziunilor, cetăţeanul Republicii Azerbaijan, a fost transportat la Spitalul raional în stare inconştientă.

Din explicaţiile socrilor, ginerele locuieşte cu ei de aproximativ 11 ani. La moment fiica lor este plecată la muncă în Italia. Cu o zi înainte, soţia individului i-ar fi spus că şi-a găsit un alt partener de viaţă şi nu se va mai întoarce acasă.

Acesta fiind unul dintre motivele care l-ar fi dus pe bărbat să recurgă la un asemnea gest criminal.

Pe caz este pornit proces penal, iar alte circumstanţe se stabilesc.

Similare
RECOMANDĂRI